ESPAI DONA

Cercle de Dones

UN ESPAI ON RECONNECTAR I COMPARTIR-NOS

Un cercle de dones és un espai sagrat on dones de diferents edats ens trobem per honrar la nostra feminitat, per retrobar-nos, i compartir experiències de vida. Un espai lliure de judici, prejudicis, ni jerarquia on cada una és lliure d’expressar-se i sentir-se una amb totes.

En ell prenem consciència de les nostres llums i les nostres ombres, per caminar entre totes cap a l’empoderament d’una manera dolça. 

Seiem en cercle per recordar-nos que totes tenim el mateix dret a ser vistes i escoltades, que cada una de nosaltres és igual d’important.

 

Ens reunim per recordar qui som i aprendre entre nosaltres més sobre fem. 

 

Potencia:

El teu poder interior

La intuïció

La creativitat

La sexualitat femenina

La saviesa

L’autoestima


 

Què fem en un cercle?

 

Celebrar el fet de ser dona, compartint experiències, teixint, cantant, ballant, sanant les relacions, prenent consciència dels nostres propòsits, les ombres, les llums...

 

SI ETS DONA I ET RESSONA, SIGUES BENVINGUDA!

 

Taller d'Arquetips Femenins

DONZELLA, MARE, XAMANA I ANCIANA

La majoria de dones del nostre temps vivim desconnectades de la nostra verdadera essència, la saviesa femenina, el nostre llinatge i el nostre cicle.

Les nostres ancestres sabien que espiritualment la dona té cicles tant físics com emocionals lligats als estats de la lluna i que aquests son fonamentals per entendre el nostre sentir.

En aquest taller coneixem els quatre arquetips femenins i ens hi reconeixem a partir de petites experiències.

Sanar la relació

amb la Mare

La primera relació que tenim des de l'úter és amb la nostra mare. Aquest vincle és essencial per a la nostra supervivència i segons com aquest s’hagi forjat assentarem la base en la qual es construeixen la resta de relacions de la nostra vida.

Sanar el vincle amb la nostra mare ens dóna seguretat, equilibri emocional, ens arrela  i potencia la nostra autoestima.